5.4.09

Τώρα που ζέστανε ο καιρός...

Αύριο Δευτέρα 6/4, στις 6 το απόγευμα θα συναντηθούμε στην ίδια την "ΟΑΣΗ" αυτή τη φορά και αφού {ξανα}καθαρίσουμε τον χώρο και ενημερωθούμε για την μέχρι τώρα πορεία της προσπάθειας θα συζητήσουμε και αποφασίσουμε την τελική διοργάνωση της Δημόσιας Συζήτησης{*} στις 29/4, Τετάρτη μετά του Θωμά, αλλά και άλλες δράσεις{**}, ώστε να πετύχουμε το σκοπό μας να αποχτήσει το κτήριο και ο γύρω χώρος της "ΟΑΣΗΣ" δημόσιο χαρακτήρα.
Είναι αυτονόητο πόσο σημαντική είναι η ενεργή συμμετοχή όλων μας σ' αυτή τη συνάντηση.
Αύριο Δευτέρα 6/4, στις 6 το απόγευμα στην "ΟΑΣΗ"
Πολίτες για την «ΟΑΣΗ» και τον δημόσιο χαρακτήρα της
E-mail: polites4oassi@gmail.com


{*} Εισηγητές θα είναι ο Γεράσιμος Σκλαβούνος, Πολιτικός Μηχανικός, Πολεοδόμος-Χωροτάκτης, ο Πάνος Τότσικας, Αρχιτέκτων-Πολεοδόμος, καθώς και η Άλεξ Μπέγκα, Αρχιτέκτων Μηχανικός.
{**} όπως μόνιμο στέκι ενημερωτικού υλικού στην "ΟΑΣΗ", πασχαλινό γλέντι και δενδροφύτευση του χώρου, που έχουν ήδη προταθεί.

3 σχόλια:

Ν.Α. Λάμπης είπε...

Τώρα που έφτιαξε ο καιρός...

Μπά... Σαν χαλασμένον τον βλέπω:
Ετοιμάζονται να εκπορνεύσουν ΚΑΙ το «Βελισσάριο» με ποδοσφαιρογήπεδο, εμπορικό κέντρο, parking και άλλα τσιμεντοειδή...

Ο αγώνας για την "ΟΑΣΗ" δεν τελείωσε ούτε θα τελειώσει γρήγορα... καλό όμως είναι να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε από τώρα τί θα κάνουμε και για τον χώρο αυτόν...

«Είναι πολλά τα λεφτά» και μεγάλη η όρεξή τους...

Ανώνυμος είπε...

Για να μην περάσουν τα σχέδια τους για ξεπούλημα κάθε δημόσιου χώρου στα Γάιννενα πρέπει να δημιουργηθεί ένα μαζικό ακηδεμόνευτο κίνημα ενεργών πολιτών. Η πρωτοβουλία για την ΟΑΣΗ δείχνει το δρόμο.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ.

Πολίτες για την «ΟΑΣΗ» είπε...

Ν. Α. Λάμπη,αν κερδίσουμε (που ΘΑ την κερδίσουμε... διότι είναι πολλά τα «ράμματα στη γούνα τους» κι οι γκάφες τους στο θέμα της «Όασης») την υπόθεση κι αποδοθεί ο χώρος ως ΔΗΜΟΣΙΟΣ στους πολίτες και όχι σε κερδοσκόπους, τοτε ΣΙΓΟΥΡΑ σειρά θα έχει το Βελισσάριο.

Ανώνυμε,ευχαριστούμε για την παρέμβαση.
Βλέπεις άλλη "μέθοδο" μαζικοποίησης εκτός από το να έρχεσαι ταχτικά στις βδομαδιάτικες συναντήσεις στην ΌΑΣΗ»;;;
Κι αν ήδη έρχεσαι ο ίδιος/η ίδια, βλέπεις άλλη "μέθοδο" εκτός από το να φέρνεις ταχτικά στις βδομαδιάτικες συναντήσεις στην ΌΑΣΗ» και κάποιους φίλους/φίλες σου;;;
Εμείς δεν έχουμε πίσω μας κάποιο κόμμα ή οργάνωση για να κάνει την μαζικοποίηση.