8.12.09

«...να παραμείνει η ΟΑΣΗ πραγματικά η ΟΑΣΗ μέσα στην ''ΕΡΗΜΟ"...»

Πήραμε το εξής e-mail από την "Taspan-binder", την οποία ευχαριστούμε από καρδιάς.
««««««««««
Καλημερα. Επισκεφθηκα την ιστοσελιδα σας. Εξαιρετικη. Πηρα αφορμη προκειμενου να σας στείλω αυτες τις γραμμές βλεποντας την φωτογραφια με την ΟΑΣΗ.

Ποσα μου θυμισε!!!!! Ο διορισμος μου στο Δημοσιο ξεκινησε απο τα Γιαννινα. Ολοκληρη Οδύσσεια ..............................
....αυτό που λενε.......''κοντα-σιμα τα Γιαννινα''.
Αρχικη εντύπωση. ''Δεν ειναι καημος δεν ειναι πονος, ειναι βουνο και Μιτσικελι''.
Να ξεκινας αμεσως μετα απο το Πανεπιστημιο και μαλιστα το ΑΠΘ, να εισαι γεννημα θρεμμα Σαλονικιά, να εχεις χρόνια να κοιμηθείς βραδια ''αλητευοντας'' και ξαφνικα να βρίσκεσαι παρεα με την Ομιχλη σε μια Πόλη, που μετα τις 8μ.μ "ολη η φυση να ησυχαζει''...
Περασε το πρωτο 'ΣΟΚ' αρχισε η ώσμωση με ανθρωπους, που ειχαμε κοινη αναφορα τον ιδιο "χώρο'' των φοιτητικων μας χρόνων, και τότε προεκυψε η ΟΑΣΗ !!!!!

Εκει οι συναντησεις, εκει η δροσια εκει η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ και η συντροφικοτητα σε απεργίες και αιτήματα, εκει και ο θυμοσοφος σερβιτορος, οπως μονο οι Γιαννιώτες γνωρίζουν να σχολιαζουν τα γεγονοτα.
Εκει εβγαλα για πρωτη φορα βολτα τον γιό μου στο καρότσι.

Λυπάμαι σήμερα τα Γιαννινα. Καθε αλλο παρα ομορφη πόλη ειναι.
Κρατείστε λοιπόν γερα, για να παραμείνει η ΟΑΣΗ πραγματικα η ΟΑΣΗ μεσα στην ''ΕΡΗΜΟ'' αυτης της πάλαι ποτε Ομορφης Πόλης.
Σας ΧΑΙΡΕΤΩ.
ΑΝΑΣΤΑΣΊΑ,
με πολυ αγαπη για τα Γιαννινα, οπου εχω εξαιρετικους φίλους καρδιάς, που δεν μας χωρισε ο χρόνος και η αποσταση.

»»»»»»»»»»»
Ευχαριστούμε και πάλι, καλή μας σαλονικιά Αναστασία.

2 σχόλια:

Αίθρα είπε...

Aγαπητοί "Πολίτες",
σε ένα blog αθηναίων
(Katerinaanteportas.blogspot.com)
βρήκα το παρακάτω, που νομίζω ότι έχει ενδιαφέρον και για τους Γιαννιώτες:
--------------------
Νενικήκαμεν!!
Στις σημερινές ειδήσεις διαβάζω:
Σήμερα Σάββατο, στις 18:00 το απόγευμα ανοίγει τις πόρτες του, για τους συμπολίτες και τους επισκέπτες της πρωτεύουσας, το πάρκο Ριζάρη. Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης, τονίζει ότι με τη γενναία χορηγία του Ιδρύματος Πατέρα αλλά και των ανθρώπων του Δήμου Αθηναίων, δόθηκε στους πολίτες ένα πάρκο που μαζί με τον υπό διαμόρφωση χώρο πίσω από το Βυζαντινό Μουσείο, και αυτόν του λυκείου του Αριστοτέλη, αποτελούν μια τριλογία πολιτιστικού και περιβαλλοντολογικού περιπάτου.

Στα σχόλια δε του προηγούμενου άρθρου, ο φίλος μας ο Δημήτρης ο Ταξιδευτής μου φέρνει τα συγχαρήκια :
Κατερινα καλημερα
σημερα θα γινουν τα εγκαίνια του Παρκου στην Ριζάρη εχεις προσκληση απο τον αντιδημαρχο τον κ. Νικο Αβραμιδη να παρευρεθεις
να περνας καλα
Δημητρης
Επιτέλους, περισσότερο πράσινο στο γκρί των πόλεων, μετά μάλιστα τη δοκιμασία της φωτιάς που αφάνισε την χαρίεσσα Αττική..
Ήταν από τα πρώτα θέματα κινητοποίησης στον χώρο των blog!! Πλαισιώθηκα αμέσως από όλους τους bloggers της εποχής, ξεκινήσαμε από την τότε Δήμαρχο και φτάσαμε μέχρι τον επίτροπο E.E κ.Δήμα, αλλά και τον Πρωθυπουργό κ.Καραμανλή και τον Υπουργό Περιβάλλοντος κ.Σουφλιά! Τόσο οι παλαιότεροι (π.χ. Arcoudos, Μindstripper, η Juanita, η πολυτάλαντη Rodia που μας έφτιαξε τα banners,η Marina, ο ποιητής Γεώρ.Πίττας, που βοήθησε με τον Ευρωπαίο επίτροπο,o SotKan) και οι νεώτεροι (πχ.OPhilos, H tassoula),όλοι οι φίλοι γενικά, που θα δείτε σε παλαιότερα δημοσιεύματα να σχολιάζουν ή να κινητοποιούνται(συγνώμη αν ξέχασα,αδικώντας κάποιον..).Επίσης η Φιλοδασική, μας είχε παραχωρήσει forum.. Όλους τους ευχαριστώ άλλη μια φορά και τους συγχαίρω!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου, "Στο πάρκο της Ριζαρείου φυτεύτηκαν 10.000 τ.μ. πρασίνου με 98 δέντρα, 406 θάμνους και 9.000 τ.μ. χλοοτάπητα, τοποθετήθηκαν τρία πανέμορφα γλυπτά ιδιοκτησίας του Δήμου Αθηναίων, («Μαζικοποίηση» - γλύπτη Γ. Λάμπρου, «Πλαστικό όραμα» - γλύπτη Γ. Καλακαλά και «Σύνθεση» - γλύπτη Χ. Καπράλου), διαμορφώθηκαν διάδρομοι περιπάτου σε 3.000 τ.μ. και φωταγωγήθηκε το σύνολο του πάρκου με 130 φωτιστικά".

Υστερον ! Ευχαριστούμε βέβαια και συγχαίρουμε πρώτιστα το Ίδρυμα Πατέρα, τον κ.Δήμαρχο Νικήτα Κακλαμάνη και το Δ.Σ.-αντιδημάρχους κλπ
----------------

Kαλές γιορτές, Καλή Χρονιά.

Αίθρα είπε...

P.S.
Δημοσιεύτηκε στις 12-12-09