23.4.09

Multi-δράμα...

Ένας δραστήριος συμ-Πολίτης για την «ΟΑΣΗ», μάς έστειλε σχόλιο που δημοσιεύτηκε προ ημερών στον "Ηπειρωτικό Αγώνα". Το παραθέτουμε επί λέξει:
Ακόμη και η αλυσίδα Multirama έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την «Όαση». Στόχος είναι να γίνει ίντερνετ καφέ, αλλά και κατάστημα πώλησης υπολογιστών. Είναι φυσικά… εξαιρετικά αμφίβολο αν ο χαρακτήρας ενός ιστορικού χώρου συνεύρεσης επιτρέπει τη μετατροπή του -έστω και εν μέρει- σε εμπορικό κατάστημα. Το σίγουρο είναι ότι το ενδιαφέρον για την «Όαση» δεν λείπει. Έξυπνη πολιτική θέλει από τον δήμο για να αξιοποιήσει το κτίριο, να διατηρήσει το λαϊκό του χαρακτήρα και να έχει και έσοδα.

Θα μπορούσε το δικό μας σχόλιο για αυτή την πληροφορία να είναι απλώς το πολύ γνωστό, ολίγον ρατσιστικό...:
«μάθανε πως γ............, πλάκωσαν κι οι γ......», όμως δεν το επιτρέπει η σοβαρότητα του κύριου σκοπού που έχουμε θέσει, να γίνει η «ΟΑΣΗ» όαση για τους πολίτες.

Αυτή τη στιγμή δεν βρίσκουμε τίποτε καλλίτερο από το να προσθέσουμε ακόμα κάτι σ' αυτά που αρνιόμαστε για την «ΟΑΣΗ», δηλαδή στα:
* Όχι ακόμα μιά καφετέρια
* Όχι ακόμα ένα φαστφουντάδικο
να προσθέσουμε και το:
* Όχι ακόμα ένα εμπορικό κατάστημα

Καλό κουράγιο νά 'χουμε...
Διότι όσο δεν δίνει η Δ.Ε.Τ.Α.Ι. μιά διέξοδο προς όφελος των πολιτών και της πόλης, όσο αφήνει την «ΟΑΣΗ» ξεκοιλιασμένη και παρατημένη..., όσο μάς αφήνει να ζούμε καθημερινά το multi-δράμα της, τόσο θα μακραίνει ο κατάλογος των ενδιαφερόμενων ...«επενδυτών».
Και τόσο θα εντείνεται ο αγώνας μας εναντίον όσων θέλουν να κερδοσκοπήσουν καπηλευόμενοι το καλλίτερο μπαλκόνι της πόλης μας.
Δημοτικών Αρχών και «επενδυτών».

Ειδικά στην περίπτωση της «ΟΑΣΗΣ» έχουμε ...multi ράμματα για την γούνα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: