27.8.10

Απραξία του Δήμου,
16ο Κυρ. Καφενείο,
Συναυλία Σπύρου Γραμμένου

Πέρασαν 57 (πενήντα εφτά) μέρες και ο Δήμος δεν έχει κάνει ΤΙΠΟΤΕ για να ευπρεπιστεί-καθαριστεί και εφοδιαστεί στοιχειωδώς ο έξω χώρος της "ΟΑΣΗΣ" (εργασίες που ελάχιστα χρήματα απαιτούν!!!), ώστε να είναι χρήσιμος για όσους θέλουν να βρούν λίγη δροσιά στο κέντρο της πόλης κάτω από τα πλατάνια, χωρίς να πληρώσουν κάτι.

Πέρασαν 57 (πενήντα εφτά) μέρες και ο Δήμος το μόνο που έκανε ήταν ένα πανάκριβο ψηλό τείχος από χοντρό σιδερένιο σκελετό και σανίδες για να ΚΡΥΨΕΙ το χάλι της "ΟΑΣΗΣ", διότι προφανώς θεωρεί τους διερχόμενους μωρά παιδιά.

Εμείς όμως, ...κάπως μεγαλύτερες και μεγαλύτεροι στην ηλικία, μιά χαρά περάσαμε την "Φεγγαροβραδυά" μας στην "ΟΑΣΗ" την Τρίτη. Να σκεφτείτε ότι ο τελευταίος ..."πελάτης" έφυγε στις τρεισήμισυ το πρωί και μείς κατά τις πέντε, όταν το φεγγάρι κρύφτηκε πίσω από την Νομαρχία.

Την Κυριακή θα λειτουργήσει «κανονικά» το 16ο Κυριακάτικο Καφενείο, από τις 11.00 το πρω'ί'.
Ελάτε! Περάστε μιά βόλτα από εκεί.
Υπάρχει περίπτωση να οργανωθεί «εκ των ενόντων» απογευματινή "εκδρομή" στην Πρέβεζα, όπου στα πλαίσια του Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ, έχει συναυλία και ο «δικός μας», ο πολύ ωραίος "Αμελής", Σπύρος Γραμμένος, μαζύ με άλλα καλά συγκροτήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: