14.5.11

Ένα ακόμα δημιουργικό
Κυριακάτικο Καφενείο {το 26ο}

Aπό την ΔΗ.ΑΝ.ΕΤ.Α.Ι. {ΔΗμοτική ΑΝώνυμη ΕΤαιρεία Ακινήτων Ιωαννίνων} στην οποία συγχωνεύτηκαν όλες οι δημοτικές εταιρείες που προϋπήρχαν {πλην της ΔΕΥΑΙ} και στην οποία πλέον ανήκει η "ΟΑΣΗ", τα νέα είναι ότι θα επιδιώξουν να ενταχθεί σε Κοινοτικό {δηλαδή της Ευρωπαϊκής Ένωσης} Πλαίσιο η αποκατάσταση της πολύπαθης "ΟΑΣΗΣ" μας.
Ελπίζουμε σύντομα να έχουμε περισσότερο σαφή πληροφόρηση για το ΤΙ ακριβώς και ΠΟΤΕ θα γίνει ό,τι γίνει.
Και για το τί θα γίνει με όσους είναι υπεύθυνοι για το κατάντημα της 'ΟΑΣΗΣ" και για την επί τρία χρόνια εγκατάλειψή της σε τέτοιο χάλι. Δεν θα υποχρεωθούν να αποζημιώσουν τον Δήμο, ως αυτουργοί ή ηθικοί συνεργοί, για τόσο μεγάλη ζημιά που προκάλεσαν ή άφησαν να προκληθεί στο κτήριο και τον γύρω χώρο;;;

Και μέχρι να γίνει κάτι από την εταιρεία.... Εμείς το χαβά μας!
Προσκαλούνται
όσοι Γιαννιώτες και Γιαννιώτισσες δεν «αποδράσουν» την Κυριακή σε καμμιά παραλία για κολύμπι ή σε κάνα χωριό «για να πιάσουν τον Μάη», τσάϊ βουνού ή ρίγανη....
προσκαλούνται
στο 26ο Κυριακάτικο καφενείο της "ΟΑΣΗΣ", όπου εκτός από τα συνήθη καφέ, εφημερίδες, κουβεντολόϊ, τσίπουρο ή και καμμιά μπύρα πια, τάβλι, ντόμινο, σκάκι κλπ... θα τούς δοθεί η δυνατότητα να ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ την προσωπική τους εργασία σε:
1. Ξεχορτάριασμα
2. Κλάδεμα
3. Κατασκευή του {3ου παρακαλώ} παρτεριού
4. Φύτεμα λουλουδιών
5. Πότισμα των φυτεμένων {στο 24ο και 25ο Κυρ-Καφ}
6. Καθαριότητα εν γένει
7. Κατασκευή και τοποθέτηση πόρτας στις τουαλέττες

Έχουμε φροντίσει να υπάρχουν τα σχετικά εργαλεία και υλικά γι' αυτές τις δουλιές αλλά αν φέρετε και τα δικά σας {φυντάνια, ρίζες, φυτόχωμα, σκαλιστήρι, τσάπα, ψαλίδι, γάντια κλπ} τόσο το καλλίτερο!

Ένα είν' το σύνθημά μας:
«Συν ΔΗΑΝΕΤΑΙ και τσάπα κίνει»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: