20.5.11

Δελτίο Τύπου
 της
Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας
Α.Μ.Κ.Ε. “ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΟΑΣΗΣ”

Τελείωσαν οι τυπικές διαδικασίες, η ΑΜΚΕ "ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΟΑΣΗΣ" καταχωρήθηκε στο βιβλίο του Πρωτοδικείου και έχει πλέον νομική προσωπικότητα.

Έτσι έχoυμε και το τυπικό «εργαλείο» για την διεκδίκηση της διαχείρισης του κτηρίου και του έξω χώρου της πολύπαθης "ΟΑΣΗΣ" μας, που στέκει ξεκοιλιασμένη, ρημάδι και σκουπιδότοπος στο κέντρο της πόλης μας, για πάνω από τρία χρόνια τώρα.

Διαχείριση με μόνο τελικό στόχο την πλήρη αποκατάστασή της και παράδοσής της στην ελεύθερη χρήση των συμπολιτών, με άμεσο ευπρεπισμό και εξοπλισμό λαϊκού καφενείου και με οργάνωση πολιτιστικών και άλλων εκδηλώσεων.

Για το σκοπό αυτό, πέρα από όσα έκαναν και κάνουν κάθε τόσο εθελοντικά στο χώρο οι "Πολίτες για την ΟΑΣΗ", ήδη υπάρχει και μιά πολύ ευχάριστη, μιά μεγάλη προσφορά από επαγγελματία της πόλης. Έχουμε σοβαρές ενδείξεις και ελπίδες ότι θα ακολουθήσουν και άλλες. Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σε Συνέντευξη Τύπου αυτήν την εβδομάδα.

Από την άλλη πλευρά το «Κυριακάτικο Καφενείο» θα λειτουργήσει κανονικά αυτήν την Κυριακή 22/5 για 27η φορά.

Προσκαλούμε όλους να έρθουν για έναν καφέ αλλά και για να προσφέρουν την προσωπική τους δουλειά στην λουλουδοφύτευση και την βελτίωση του χώρου και της «εικόνας» της "ΟΑΣΗΣ". Θα μπορούν ακόμα -και πρέπει!- να εγγραφούν ως μέλη στην ΑΜΚΕ και να τήν δυναμώσουν με την ενεργή συμμετοχή τους, ώστε να πετύχει γρηγορότερα τον σκοπό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: