14.6.11

ΔΥΟ ΑΙΤΗΜΑΤΑ

Υποβάλαμε σήμερα δύο αιτήματα, ένα προς το Δήμο και ένα προς τη ΔΗΑΝΕΤΑΙ. Ελπίζουμε να μάς τά ικανοποιήσουν σύντομα.

κε Δήμαρχε,
ευχαριστούμε για την εντολή σας να επιστραφούν 2 ξύλινα στρογγυλά τραπεζάκια και 7 σιδερένια πτυσσόμενα καθίσματα, τα οποία ήδη παραλάβαμε και έχουμε επανατοποθετήσει στον έξω χώρο της "ΟΑΣΗΣ" για εξυπηρέτηση των συμπολιτών, κυρίως των ηλικιωμένων που περνάνε από κεί και απολαμβάνουν τον ίσκιο των πλατάνων.
Όμως αυτά είναι μόνον ένα μέρος από το σύνολο των αποσυρθέντων: Δεν έχουν επιστραφεί όσα τα συνεργεία του Δήμου, που έκαναν τις αποξηλώσεις στην "ΟΑΣΗ" επί του προκατόχου σας, απόσυραν στις αποθήκες του Δήμου και τα οποία
και μάς είχε βεβαιώσει με μήνυμά της η προηγούμενη Δημοτική Αρχή ότι θα επιστραφούν και τά είχαμε βρει τότε αποθηκευμένα στις δημοτικές αποθήκες.
Συγκεκριμένα δεν έχουν επιστραφεί:
1 ξύλινο στρογγυλό τραπεζάκι
1 σιδερένιο » »
1 » πτυσσόμενο » ορθογώνιο
1 ξύλινο » » »
5 σιδερένια » καθίσματα
2 ξύλινα » »
1 παγκάκι μεταλλικό με ξύλινες πήχεις
1 σκάλα αλουμινίου μεγάλη
1 σκαλίτσα » (σκαλιέρα) κόκκινη
1 κασμάς
1 γράβαλο (τσουγκράνα)
1 σκαλιστήρι
Παρακαλούμε θερμά να δώσετε εντολή να βρεθούν και αυτά στις αποθήκες σας και να μάς επιστραφούν γιατί τά χρειαζόμαστε για τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις που σχεδιάζουμε να κάνουμε στην "ΟΑΣΗ".
Δεν θεωρούμε περιττό να θυμίσουμε ότι όλο το πλεόνασμα των εκδηλώσεών μας χρησιμοποιείται αποκλειστικά για τον ευπρεπισμό και την αποκατάσταση της "ΟΑΣΗΣ", που είναι και ο σκοπός ίδρυσης της εταιρείας μας.
Ευχαριστούμε και πάλι.
ΑΜΚΕ “ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΟΑΣΗΣ”

Κυρίες, κύριοι,
συνέχεια από το αίτημά μας για παραχώρηση της διαχείρισης του κτηρίου και του έξω χώρου της "ΟΑΣΗΣ", παρακαλούμε να μάς δώσετε αντίγραφα των σχεδίων της, ώστε οι εργασίες καθαρισμού-ευπρεπισμού, που ήδη κάνουμε με πολλούς εθελοντές και εθελόντριες, να προχωρούν σύμφωνα με αυτά.
Το σχετικό κόστος είμαστε διατεθειμένοι να τό καλύψουμε από το ταμείο μας.

Με την ευκαιρία σάς αναφέρουμε, σε σχέση με την δήλωσή σας στην Συνέντευξη Τύπου που δώσατε στα τέλη Μαρτίου, ότι
«δρομολόγησατε τις αναγκαίες νόμιμες διαδικασίες για την απόδοση ευθυνών και τη διεκδίκηση
αποζημιώσεων για την κατάσταση που δημιουργήθηκε»,
πως κατά τον καθαρισμό του υπογείου που κάναμε προχτές, διαπιστώσαμε ότι από τις τουαλέττες έχουν αφαιρεθεί τα πάντα, ακόμα και τα χωρίσματα, οι πόρτες αλλά και αυτά τα πλακάκια τοίχου!
Το γεγονός αυτό δημιουργεί την πεποίθηση ότι για να φτάσει η "ΟΑΣΗ" σε άθλια κατάσταση, απαιτήθηκε χρόνος και συνεπάγεται βαρύτατες ευθύνες για τους προκατόχους σας, που άφησαν να συμβεί αυτό.

Από την άλλη πλευρά θεωρούμε ότι πολλά υλικά, όπως π.χ. τα ευάριθμα συμπαγή ξύλινα τορναριστά κολωνάκια κουπαστής αλλά και η -σημαντικής ποσότητας και αξίας- ξυλεία πατώματος, η βαριά υαλόθυρα εισόδου, πάγκοι και ντουλάπια κ.ά., που αφαιρέθηκαν από δημοτικά συνεργεία στο παρελθόν και -υποθέτουμε ότι- αποθηκεύτηκαν στις δημοτικές αποθήκες, πιθανόν να είναι πολύ χρήσιμα σε κάποιες εργασίες αποκατάστασης της "ΟΑΣΗΣ" και να μειώσουν αρκετά το κόστος της, γιαυτό καλό είναι να εντοπιστούν.
Α.Μ.Κ.Ε. "ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΟΑΣΗΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: