19.6.09

Να είμαστε εκεί!!!

Ως δεύτερο θέμα της έκτακτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της Δευτέρας 22/6 έχει τεθεί:
Αξιοποίηση «ΟΑΣΗΣ».

Κάλλιο αργά παρά ποτέ...

Η Δημοτική Αρχή μετά από "ραστώνη" περισσότερο από 12 μηνών, φαίνεται πως αποφάσισε να ασχοληθεί με την ξεκοιλιασμένη και παρατημένη «ΟΑΣΗ», με την τύχη του καλλίτερου "μπαλκονιού" στο κέντρο της πόλης.

Όμως ήδη ο τίτλος του θέματος, «ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ», δείχνει αυτό που απευχόμαστε:
Ότι ο Δήμαρχος και οι Δ. Σύμβουλοί του φαίνεται πως παρά τις τρομερές γκάφες {κατά τον επιεικέστερο χαρακτηρισμό... 300.000€ άφησε χρέος ο τελευταίος, άγνωστο πόσα ο προηγούμενος, ...φεσωτής} δεν έχουν εγκαταλείψει τις ξεπερασμένες και τόσο ζημιογόνες για τους Δημότες αλλά και το ίδιο το ταμείο του Δήμου, αντιλήψεις περί εκχώρησης των Δημόσιων Χώρων σε ιδιώτες εκμεταλλευτές, που κατ' ευφημισμό τους αποκαλούν ...«επενδυτές».
«Επενδυτές» που όχι μόνον απαγορεύουν στους πολίτες να χρησιμοποιούν δημόσιους χώρους, εκτός κι αν πληρώσουν κάποιο γερό χαράτσι, όχι μόνον ...φεσώνουν τον Δήμο αλλά και, φεύγοντας, αφήνουν την Δημόσια Περιουσία στην άθλια κατάσταση που όλοι βλέπουμε και μυκτηρίζουμε περνώντας από την «ΟΑΣΗ» πάνω από χρόνο τώρα.


Γιαυτό την Δευτέρα 22/6 κατά τις 1.30 με 2 το μεσημέρι, που θα συζητηθεί το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, ας φροντίσουμε, όλες και όλοι όσοι μπορούμε, να είμαστε εκεί για να υπερασπιστούμε την ζωή της πόλης, τη ζωή μας, απέναντι στην αδηφαγία "επιχειρηματικών" συμφερόντων, που πολλές φορές, μεταξύ άλλων, αποδεικνύονται και ΥΠΟΠΤΗΣ προέλευσης και ΑΘΛΙΑΣ συμπεριφοράς.
Ας τους κάνουμε ν' ακούσουν την κραυγή της απελπισίας μας:
ΜΗ ΞΑΝΑΘΑΨΕΤΕ ΤΗΝ ΟΑΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: