12.1.10

Να είμαστε όλες-όλοι εκεί!

Σήμερα, το μεσημέρι και μετά, θα παρουσιαστεί στο Δημοτικό Συμβούλιο η πρόταση του Δήμου για την "ΟΑΣΗ".

Να είμαστε εκεί όσες και όσοι μπορούμε για να νοιώσουν κάποια πίεση να κάνουν κάτι για το θέμα που ...αράχνιασε.

Πέρασαν σχεδόν δύο χρόνια από τότε που ρήμαξε η "ΟΑΣΗ" και πάνω από δεκαπέντε από τότε που παραδόθηκε σε ιδιοτελή, από τη φύση τους, ιδιωτικά συμφέροντα, στερώντας τους πολίτες από το στοιχειώδες δικαίωμά τους να χαίρονται το κέντρο της πόλης, με το αστείο, δήθεν «επιχείρημα», ότι "ο δήμαρχος δεν μπορεί να κάνει τον καφετζή"...

Κατά πρόσφατη συνέντευξη του αντιδήμαρχου κ. Ριστάνη σε τοπική εφημερίδα οι ζημιές που έχουν γίνει στο κτήριο και τον γύρω χώρο είναι 2 εκατομμύρια ευρά!!!

Πέρα από το ότι είναι ερευνητέο ποιοί και πόσο ευθύνονται, ποιοί άφησαν τους ιδιώτες εκμεταλλευτές του καλλίτερου "μπαλκονιού" της πόλης να τού κάνουν τόσο μεγάλη ζημιά, αυτό που μάς ενδιαφέρει είναι να αναβιώσει άμεσα η «ΟΑΣΗ», ώστε, μαζί με πεζοδρόμηση της Πλατείας, να γίνει το κέντρο δημόσιας αναψυχής των πολιτών.

Να είμαστε όλες-όλοι εκεί σήμερα το μεσημέρι!

2 σχόλια:

Κλαζoμένιoς είπε...

Τότε να μην κάνει ούτε τον ...σκουπιδιάρη {τα σκουπίδια να τα μαζεύουν ιδιωτικές επιχειρήσεις ή μόνοι μας}, ούτε τον ...γραφιά {τα πιστοποιητικά να τα εκδίδουν ιδιωτικές επιχειρήσεις}, ούτε τον ...υδρονόμο {τα νερό να μάς τό πουλάνε ιδιωτικές επιχειρήσεις}, ούτε τον ...κηπουρό {πάρκα και πλατείες να τα φροντίζουν ιδιωτικές επιχειρήσεις και να πληρώνουμε εισιτήριο, για να μπούμε μέσα}, ούτε..., ούτε..., ούτε...
και τον Δήμαρχο να τόν έχουμε μόνον για να λαμπρύνει τις δοξολογίες, τις παρελάσεις, τις δεξιώσεις...

Μυαλό που βαστάνε μερικοί - μερικοί...

...Ατακαδόρ είπε...

Ο Ναπ. Παπ. έρριξε την ιδέα στους ποδηλάτες των Γιαννίνων να κάνουν την εκδήλωσή τους {από} την "ΟΑΣΗ" την Κυριακή της τζαμάλας.

Δεν είναι άσχημη ιδέα.

http://podilatesioannina.blogspot.com